Auto škola “DRINA-SNN” je osnovana 1996. godine u Malom Zvorniku.

Kroz našu obuku su prošle brojne generacije polaznika tokom dve decenije postojanja.

Auto škola “DRINA-SNN” raspolaže savremenim uslovima u kojima se izvodi teoretska nastava kao i novim voznim parkom. Auto škola organizuje obuku i polaganje vozačkog ispita za A, B i C kategorije.

Vozni park auto škole “DRINA-SNN” čine automobili nove generacije starosti do pet godina. Vozila na kojima se vrši obuka i polaganje vozačkog ispita poseduju svu neophodnu opremu i ispunjavaju sve propisane standarde.

Trenutni vozni park čine 3 automobila marke Volkswagen Golf V.

Obuka AM kategorije se obavlja na motociklu marke Sprint Miner.

 

Poslovna ideja Auto škole “DRINA-SNN” je da svojim kandidatima omogući sticanje znanja i veština za bezbedno upravljanje u saobraćaju.

 

Kvalitetna obuka vozača, povoljne cene i adekvatna priprema za polaganje vozačkog ispita su prioriteti naše auto škole. Cilj nam je da kvalitetnom obukom doprinesemo većoj bezbednosti saobraćaja osposobljavanjem kandidata za samostalno i bezbedno upravljanje vozilom.

Pozitivna iskustva kandidata i odlična prolaznost na ispitima vožnje su dokaz našeg kvaliteta.

Obuka se sastoji od teorijske nastave i praktične obuke (vožnje). Broj časova teorije i prakse zavisi od kategorije vozila.

Naš tim instruktora čine lica koja su sertifikovana V stepenom saobraćajne stručne spreme. Naši instruktori imaju znanje i dugogodišnje iskustvo u praktičnoj obuci kandidata. Sa našim polaznicima postupaju na profesionalan način sa željom da ih brzo i efikasno osposobe za samostalno upravljanje motornim vozilom.

 

Teorijska predavanja se, kao i polaganje testova, održavaju u prostorijama Auto škole “DRINA-SNN”, u Drinskoj ulici u Malom Zvorniku (prolaz ispod Komercijalne banke).